Při onemocnění ledvin je bohužel nutné zařadit speciální nízkobílkovinovou dietu. Nemusíte však zoufat i s tímto dietním opatřením může být vaše strava pestrá, chutná a vykouzlit vám pravidelně úsměv na tváři. Připravili jsme pro vás nejen výživové tipy, ale i mnoho receptů, které rozhodně potěší vaše chuťové pohárky.
Krůtí prsa podélně prořízneme, ale nedořízneme do konce, abychom je mohli...
Celý článekRajčata u stopky nakrojíme křížem a spaříme 1 minutu v horké vodě, vyjmeme...
Celý článekBrambory očistíme a namočíme je na dvě hodiny do studené vody. Vodu vyměníme za čistou, osolíme a brambory...
Celý článekUmixujeme 300 g malin s jednou lžící smetany a cukru do hladka. Oddělíme bílky od žloutků. Z bílků ušleháme se špetkou soli tuhý sníh, žloutky...
Celý článekCukety omyjeme a nakrájíme podélně na tenké nudličky, julienne. Můžeme použít...
Celý článekTapiokové perly do sebe dokáží navázat spoustu tekutin. Nejsou příliš kalorické a jsou lehké na trávení. Proto je tapiokový puding oblíbenou...
Celý článekCuketu nakrájíme na půlcentimetrová kolečka a opečeme na pánvi...
Celý článekČesnek patří mezi afrodiziaka a je silným antioxidantem. Ale ruku na srdce...
Celý článekPodle návodu na obalu uvaříme vanilkový puding. Než zcela vychladne, vmícháme...
Celý článek